Nytorv

Området

Nytorv Apartments er centralt beliggende i Middelfart og er en del af den moderne Havnefront. Nytorvet befinder sig både i en charmerende bymidte, men er også omringet af den smukke danske natur. 

Middelfart er en by der er i en rivende udvikling, som ligger centralt placeret i forhold til en række større byer. I løbet af blot 30 minutter, kan du befinde dig i både Odense, Vejle og Fredericia. Nytorv Apartments er også blevet en integreret del af Middelfarts fremtidige udvikling, da der med opførelsen af lejlighederne også blev opført et nyt rådhus. Selvom man befinder sig tæt på både vand og natur – er man med den fantastiske beliggenhed, som Nytorv Apartments har, stadig er tæt på praktiske ting såsom indkøbsmuligheder som er under 200 meter væk samt kun 500 meter til nærmeste skole og SFO. 

Middelfart er der hvor broerne begynder og slutter, både i ordets forstand, men Middelfart er også den perfekte mulighed til at bygge bro mellem det moderne byliv og den ubegribelige  danske natur.

Boligerne

Nytorv Apartments henvender sig til en bred vifte af personer, unge som ældre, da tårnene består af både lejeboliger og ejerboliger – i alt 40 lejligheder, som varierer i størrelsen fra 73 til 220 m2. Boligerne er tegnet af prisbelønnede Henning Larsens Architects.

De åbne køkkener inviterer til samvær, da de ligger i forbindelse med stue og der således er god plads til at samles.  Lejlighederne fremstår generelt meget åbne og lyse og har flotte lyse trægulve i ask De store vinduespartier indfanger virkelig essensen af Middelfart med udsigt over både Lillebælt og Middelfarts bymidte. Lejlighederne indeholder ogsået stort og rummeligt badeværelse med kvalitets klinker klinker fra Winckelmann, gulvvarme samt bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. 

Til alle lejlighederne hører minimum én altan. Til Lejlighederne der befinder sig i toppen af Tårn l og ll er der tilhørende tagterrasse med panoramaudsigt over hele lillebælt.

Alle lejligheder har adgang tl et depotrum samt mulighed for tilkøb af parkeringsplads i p-kælderen, som også indeholder cykelkælder. Der er elevator i alle opgange.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *