KUBEhusene

Området 

KUBEhusene ligger i Ørestad, der på grund af sine naturrigdom, med fælleden, byfælleden og naturlegepladsen, også er kendt som byens forhave. KUBEhusene ligger centralt i det, der hedder Arenakvarteret, lige der hvor kanalen og den naturskønne byfælledens park møder hinanden. I gåafstand til både Ørestad metrostation, shoppingcentret Fields, daginstitutioner, dagligvarebutikker, skole, gymnasium og sportsfaciliteter. I nærmiljøet findes også spisesteder, bibliotek og biograf. 

Boligerne

KUBEhusene består af 3 og 4 værelses familielejligheder og funktionelle 2-værelses lejligheder i forskellige størrelser – ialt 82 ejerlejligheder. Alle planløsninger er skabt med fokus på optimal udnyttelse af pladsen. Der er gode rammer for udelivet med kanalen og byfælleden som naboer og det lækre haveanlæg, som er tilknyttet KUBEhusene. Et haveanlæg med både grønne arealer, legeområder, små stier samt borde og bænke. Lejlighederne i stueplan har også egen terrasse, mens lejlighederne på første etage og opefter enten har 1 eller 2 altaner. KUBEhusene er tegnet af Adept arkitekter, der har opdelt ejendommen i mindre kubeformede enheder, som er placeret forskudt oven på og ved siden af hinanden, som store byggeklodser. Det skaber en spændende facade, som er medvirkende til at bryde vindpåvirkningen omkring bygningen. Byggeriet er på 10 etager og har en bygningsmassen på 8.400 m2. 

Lysindfaldet i lejlighederne kombineret med lyse vægge, lyst lamel plankegulv i hvidpigmenteret eg og lyst inventar skaber en let stemning i rummene. Lejlighedernes mathvide køkken med grebsfri betjening er fra Uno form, som er kendt for sine kvalitetskøkkener. Lejlighedernes hvidevarer er fra Miele.  Der er elevator i alle opgange, cykelparkering på terræn, i stueetagen og i kælderen og mulighed for parkering af bil i nærliggende parkeringshuse og på terræn. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *